Back to Studio 54

Kategori: Vimmelbilder

Vilken kväll! Man kan lugnt säga att Studio 54 gjorde en nice comeback! Dansgolvet gungade i takt med tunga beats, sköna partymänniskor blandat med riktigt utklädda 70-80talister! Vi återkommer med vinnaren av bäst utklädda på måndag. Grymma är ni! Här kommer bilderna!

Studio 54

Kategori: Events

Det började på 254 West 54th street på Manhattan, New York och den legendarisk nattklubb Studio 54 öppnade upp sina portar. Studio 54 stängde 1986 men konceptet har levt vidare på de största klubbarna runt om i världen.


Framstående personer som Diana Ross, Richard Gereoch Sylvester Stallone har festat loss sina lurviga. Enligt rykte så var det Sylvester Stallone som köpte den sista drinken innan stängning.

Nu på Fredag den 24/2 kör vi temafest Studio 54. Klubben kommer omvandlas till sann 70tals anda. Det kommer finnas schyssta priser i baren, och även en speciell studio 54 drink. All personal kommer klä sig i vilt 70tals stil, och vi hoppas även att ni gäster kommer förvandla er. Den person som är bäst utklädd kommer vinna ett pris som innehåller en 3 rättersmiddag för 2 personer på Harrys Karlshamn. Det kommer finnas röd matta, en wall of fame hörna där ni kommer att fotas, och även en hel del andra överraskningar..




The closet 18/2

Kategori: Vimmelbilder

Galet bra kväll!!
Mariette Hansson fick alla att sjunga i puben, medan DJ LayZee pumpade tung partymusik uppe på dansgolvet. Mycket kärlek och mycket dans och störtsköna partymänniskor! Tack underbara Karlshamn! Vi ses nästa helg!

Friday Angel & The closet.

Kategori: Events

I helgen blir det en fullspäckad helg. På Fredagen så spinner DJ LAY-ZEE grym musik, han kommer spela ny och fräsch musik från de största artisterna bland annat.

På Lördagen så är det dags för The CLOSET som blev en succe förra gången. Det blir en härlig blandning av schlager, RnB och House. Mariette Hansson , DJ Mathias Holmgren (Schlagergolvet), DJ Lay-Zee (House, RnB)

Vi hoppas att få se er i vimlet i helgen!


Alla hjärtans lördag 11/2

Kategori: Vimmelbilder

Underbar lördag fylld med massa trevliga  människor, grymt mycket dans och massa kärlek. Tack Karlshamn! Och stort tack till DJ Philip som vet hur man mixar!! Nu låter vi bilderna tala ;)

Tranceport 10/2

Kategori: Vimmelbilder

Lördag på Sliver

Kategori: Events

Det är Alla hjärtans dag på Tisdag, därför kör vi en extra kärleksfull partykväll på Lördagen den 11/2. I baren kan ni köpa mousserande vin till ett fint pris. Sliver kommer vara lite extra pyntad. Vimmelbilderna kommer vara något utöver det vanliga, så se upp för oss ;)

I dj båset hittar ni Philip Althini som kommer spela RNB och kommersiell musik.

Trance party.

Kategori: Events

Nu på Fredag den 10:e Feb kör vi trance musik på Sliver! Tranceport har vi haft besök av innan, och nu kör dem en fest för oss på sliver, i samband med deras reunion. Hoppas ni är laddade för fest, och har era vita kläder beredda, eftersom ni kommer in gratis om ni bär vitt på er. DJ LAY-ZEE spinner schysst musik nere i puben, allt från RNB, till kommersiellt. Vi ses på Fredag!

Glöm inte kolla in i bloggen imorgon, då vi uppdaterar om vad som sker på Lördagen, inför alla hjärtans dag.
Kärlek till er.

DJ Rosh 4/2

Kategori: Vimmelbilder

Heja Karlshamn! Här kommer vimmelbilderna! Riktigt kul kväll med många många glada och dansgalna, precis som det ska vara!! DJ Rosh vet hur man spinner. Tack för denna helgen alla.

Studentfest 3/2

Kategori: Vimmelbilder

Hands up för DJ Rosh som fick alla att gunga i takt med fetaste hiphop låtarna. Han är no doubt GRYM på att mixa och överraska publiken. Det var minst sagt kaos på dansgolvet. Här kommer några bilder från kvällen!
Ni som missat honom igår kväll, missa inte ikväll då även Louis kommer uppträda! SEE YOU!


Louis Warning presents I LOVE BEATS

Kategori: Events

Ni kanske känner igen Louis warning, nu kommer han till Sliver Karlshamn, där han stolt presenterar sitt nya koncept: I LOVE BEATS. Med sig har han DJ Rosh från Holland. Ni som älskar hiphop, missa inte denna helg på Sliver! För Louis & DJ Rosh leverar ;) Sen alla ni studenter, ni får inte missa att det är studentfest på Fredagen på Sliver.


Fredag: Hip Hop, Rnb, house, kommersiel musik. 
Lördag: Hip Hop, Rnb, house, kommersiel och lite old school.

Vi ses i vimlet!