NY bloggadress!!!!!

Kategori:

Ny adress - http://finest.se/Sliverkarlshamn
 

Kulturnatten - Hela huset skakar!

Kategori:

Imorgon kör vi ett Pre party inför kulturnatten. DJ Lay-Zee lirar som alltid bgrym musik uppe i nattklubben och nere i puben så är det ingen mindre än Swing som kör sin grej, och får vi 1600 likes på vår fb sida så kommer vi även sänka priserna i baren under Fredagen. Hur bra? Så gilla och dela ;)
 
På Lördagen så kickar vi igång Kulturnatten så det skriker om det. Vi kommer ha 3 dansgolv denna kvällen. DJ Lay-zee, DJ Robin och Swing från Norje. Let's do this - Sliver karlshamn!
 
 

Living Room @ Sliver Karlshamn

Kategori:

Nu på onsdag den 3/10 klockan 22:00 (efter musikquizen) går premiären för Living Room av stapeln på Harrys & Sliver i Karlshamn!

Vi tycker att alla ska sluta upp att sitta i soffan på onsdagskvällar och istället hänga med oss på Harrys. Vi har också soffor, men istället för att se på teve så umgås vi istället. Detta kallar vi Living Room. Sitt inte hemma
, kom och häng med oss!

Vi kör Living Room ALLA onsdagar efter musikquizen. Men något mer spektakulärt blir det alltid den första onsdagen i månaden. Då har vi Grand Finale, och då ska det tävlas - Beer Pong, Biljard, Dart etc. Fina priser och gratisbiljetter till fredagar och lördagar kommer kammas hem!

Eftersom Living Room handlar om att umgås har vi valt att ta tillbaka den fantastiskt sociala och trevliga ölkannan. Till kannan bjuder vi på t.ex. ribs, tapas, poppers, wings etc. Vi har även ovanligt bra pris på flasköl (35kr), pint (40kr), vin (40kr) och cider (35kr) mellan 22-01.

Inte mycket mer att orda om - Vi ses på premiären den 3/10! Då drar vi igång Living Room på Harrys & Sliver i Karlshamn!

Och så en Like och en Share på det så är ni extra fina! :)