Kvällens outfit

Kategori:

För denna helg så väljer vi denna bild, för det är alltid kul att se folk som vågar bära en fluga. Nu kommer vi dra igång Kvällens outfit !

Vimmelbilder från 28/1

Kategori: Vimmelbilder

Sliver bjöd på en riktig höjdarfest igår, Kaos. Vi vill passa på att tacka alla partyglada människor, och hoppas ni hade en fantastiskt rolig kväll.



Lönehelg.

Kategori: Events

DJ Lay-Zee kickar igång festen.

Kategori:

Imorgon drar vi igång lönehelgen med DJ Lay-Zee från Grekland. Han spelar en blandning av house, RNB och hiphop. Jag och Sandra kommer finnas på plats. Vi har också startat upp ett litet projekt, där ni kan få chansen att få er utgång dokumenterad med grymma bilder. Ni får gärna anmäla ert intresse också på mailen --> [email protected]

Snart är det helg

Kategori: Events

Snart är det helg igen, och det bästa är att det är lönehelg. Så vi hoppas på många partyglada människor. Kika gärna in här imorgon, för att få en uppdate på vad som komma skall. Tills vidare så kan ni ladda inför helgen med denna grymma låt. Enjoy.

Välkomna.

Kategori:

Hej alla partyanimals i Karlshamn, kul att ni har hittat hit. Denna blogg kommer fyllas med många vimmelbilder, och andra roliga projekt. Denna blogg är till för er, så vi tar gärna emot era förslag och idèer. Det går bra att kommentera eller maila oss -> [email protected]. Vi ses i vimlet !!


The place to be - Sliver Karlshamn

Kategori:

Här är en kortfilm som vi filmade under kvällen, Veejay vs Deejay. 

Veejay vs Deejay - 20jan2012

Kategori: Vimmelbilder

Här kommer bilderna från Veejay vs Deejay.
De här grabbarna kunde verkligen sin grej. Kvällen bestod av grymma mixar, massa dans och glada människor.
Kul kväll, minst sagt! :)